Kontakta oss
Vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om loppet

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Du kan både ställa frågor eller komma med synpunkter och
idéer via detta formulär.

Kontakta ossSkriv din fråga eller din kommentar i fältet nedan.


 

Anmälan

Registrering
Anmälan
Betalning
Bekräftelse

Du måste du första skapa ett användarkonto till din sida. Det gör du genom att fylla i följande formulär. All fält är obligatoriska. Eftersom din e-postadress kommer att bli ditt användarnamn måste den vara unik.

Om du redan har skapat ett konto hos oss, logga in till din sida för att komma till anmälningsformuläret. Formuläret för att logga in hittar du i den vänstra spalten. När du har loggat in kommer du till Min sida. Börja då med att kontrollera så att dina personuppgifter stämmer innan du går vidare till anmälningsformuläret.

Vi kommer att behandla dina uppgifter enligt vår intergritetspolicy. Genom att du anmäler dig räknar vi med att du godkänner det.

Anmälan är bindande. Vid uppvisande av läkarintyg, som påvisar skada som inträffat efter anmälan och omöjliggör deltagande, återbetalas anmälningsavgiften.

AnvändaruppgifterÖvriga uppgifter


Saknar du postnummer? Ange 99999 istället.Kön

 

Tjänsten som medger automatiska förslag av adresser levereras av: Postnummerservice i Nordens logotype

Om du redan har skapat ett konto hos oss, logga in till din sida för att komma till anmälningsformuläret.

Formuläret för att logga in hittar du i den vänstra spalten. När du har loggat in kommer du till Min sida. Börja då med att kontrollera så att dina personuppgifter stämmer innan du går vidare till anmälningsformuläret.